Een rustige dag
Door: Casper
Blijf op de hoogte en volg Casper
17 Februari 2009 | Oostenrijk, Wenen
Het reuzenrad wordt verplaatst naar morgen, dus verwacht dan nog flink wat foto's van mij.
De pronkzaal van de nationale bibliotheek van Wenen bezocht. Elk geluid dat ik maakte was er voor m'n gevoel 1 teveel. Maar zo ontzettend mooi. Ik heb daar ook flink wat foto's van.
Daarna naar het Haus der Musik gegaan. Ik dacht vooraf dat het over verschillende muziekstijlen en hun ontwikkeling ging, maar nee. Vooral klassieke muziek en hoe klanken zich ontwikkelen. Het was best grappig om te zien, maar het viel toch een beetje tegen.
Daarna had Agnes met een vriendin afgesproken in een cafe. Even lekker een uurtje opwarmen met een pepermuntthee en een gulashsoep. Op het moment dat ik dit bericht schrijf voel ik die soep nog steeds. Erg lekker maar ik had teveel genomen.
Na de soep en het gesprek moest Agnes nog de schommelstoel ophalen. Er zat een gat in de stoel, en of Agnes die even naar Wenen wilde brengen om te laten repareren. Die gaat nog een lastige terugreis krijgen.
Morgen de laatste dag, waarbij Agnes is de middag vertrekt. Het zal voor mij dus ook een korte dag worden. Vroeg eruit om nog wat te zien van de stad.