Head for cover!

Blijf op de hoogte en volg Casper

20 Mei 2013 | Verenigde Staten, Rapid City

Dit verhaal gaat korter worden dan de vorige keren, ik heb namelijk minder te vertellen. In Cody hadden we een bbq, al kwamen de hamburgers er wat slecht uit. Desalnietemin was het een gezellige avond. Er was wel een 'severe thunderstorm warning' (STW) en we dachten even dat de bbq zou verregenen.

Na Cody was op weg naar naar Devils Tower, een oude heilige plek van de indianen. Hret is een rots die er apart uitziet en bijna verticaal omhoog gaat. Na een wandeling om die rots begon het toch een partij te gieten. En jahoor, opnieuw een STW.

Dus allemaal in de truck zitten, want het ging echt flink tekeer. Daarna 2 dagen Custer, waar Mount Rushmore en Crazy Horse bezocht werden. In beide avonden opnieuw een STW, hoe kan het ook anders. De 1e nacht hadden wij nergens last van, de 2e nacht kregen we de volle laag. In de ochtend waren er nog 3 tenten droog. Die van de gids, van Bas en Lieke en die van mij. Aan het begin van de reis heb ik wat tips gekregen van Bas en Lieke over tenten opzetten. Ik ben daar nu wel blij mee, als je spullen zeiknat zijn ben je echt niet happy.

Buitenkant van de tent was wel erg vuil, maar dat klop ik er bij de volgende stop wel vanaf.

Na Custer was het op pad naar de Badlands. Het is een slecht gebied voor landbouw, maar man o man wat is het prachtig gebied. Pas als je er bent zal je snappen wat ik bedoel. Echt mooi.

In de bus was er een discussie over tenten en de mogelijkheid om een cabin te huren. Bas vond dat onnodig, want die tent hadden ze in 3:16 staan. Goed, ik dus met een stopwatch om te timen. Na een slecht begin stond de complete tent na 3:32. In Lake Mitchell wordt er een nieuwe poging gedaan.

Ondertussen is ook het WK tafeltennis aan de gang. Har, het is dezelfde finale als 2 jaar geleden (Zhang Jike - Wang Hao), dus misschien gaat er morgen weer een shirtje aan. Ik ga in ieder geval kijken, dus duimen maar.

Morgen richting Lake Mitchell, maar eerst nog hiken in de Badlands.

• 20 Mei 2013 - 18:05

Wilma:

En het is weer een leuk verhaal geworden. Logisch, want wij zitten hier binnen met de kachel aan. Dan is dit een leuke afleiding. Inmiddels zijn Ada en Chris hier. We gaan vanavond even een hapje eten met ze in de Zwaan. Je krijgt de groeten.
    Hier niks nieuws onder de zon. We hebben Tommy een middagje op bezoek, lekker gewandeld. Maar hij is erg onrustig en piept veel. En toch wil hij niet naar zijn eigen huis. Ik snap er niks van. Hij is lief, maar wel een beetje hyper.
    De groetjes weer, de foto s zijn leuk. Meer graag.
    Geniet!!! Xxx

Ps. iphone Har is weer backin bussiness. Alleen heeft hij Viber nog niet geinstalleerd.

• 20 Mei 2013 - 18:18

Harry Smit:

Hoi Cas. Lekker toch zo ' n stormpje en een beetje water? Hier ook water genoeg en herfstweer. Ik zal proberen de tt finale te volgen. Moeten nu weg, eten met Ada en Chris. Die zijn weer in Ned. Dus slecht weer hier ha ha. Heb je nog geld? Veel plezier We schrijven nog! Groeten Har

• 20 Mei 2013 - 22:20

Bep Minnee:

Leuk verhaal we hopen je nu elke dag te volgen genieten joh

• 21 Mei 2013 - 18:53

Wilma:

Zeg Cas, hoe zit het met die tornado ' s daar bij jou in de buurt? Wij horen hier griezelige berichten. :-(.
    LEEF JE NOG?